22 Eylül 2010 Çarşamba

Avea daki Mantık Hatası 2-3-4-5...

Bu süreç içerinde Avea'dan: Bu mesajı Evet yazıp cevaplayın 1 aylık RINGA üyeliğinden faydalanın diye mesaj gönderen AVEA keşke RINGA hizmetinin kullanımın ücretli olduğunu belirtseymişsin.

Evet 1 ay ücretsiz RINGA üyeliği ücretsiz lakin ücretsiz bir şekilde üye olup hizmeti kullanmaya başladığınızda 2.99 TL cort diye hesabınızdan düşüyor. Kullanamadığım ücretsiz üyeliği ne yapacağız acaba? Hayır nereye ne ödeyeceğimizi bilseydik iyiydi be AVEA...


Durumu, kendilerine yazılı olarak ilettiğimde, 3-5 gün sonra arayıp "haklısınız eksik bilgilendirme yapmışız eksikliğin giderilmesi" filan dediler, "kesilen ücreti iade ediyoruz" dediler ama güven parayla kazanılmıyor.

Ne tekim "Avelılara (Avealılar'a yazılması gerekir) markafoniden (Markafoni'den olacak o da) 10 TL'lik indirim fırsatı! 31 Ekime (Ekim'e) kadar MARKAFONI yazip 5060a (5060'a) sms gonderin indirim kuponunuzu kazanın! Bilgi için avea.com.tr" şeklinde gelen mesajı yanıtladığınızda hiçbir şey olmuyor. Bu da yalanmış.Kod filan gelmedi.

Hayır kurtulacağım kurtulmaya da Trafik Kontrol Merkezi'nin İstanbul trafiğini gösteren zımbırtısına üye oldum. Onun süresinin bitmesini bekliyorum. Sonra geçeceğim geri diğer hizmet sağlayıcısına. En azından neye ödeyeceğimi bilirim. Ödediğimin karşılığını alırım.

Avea Avcılar-Denizköşkler'de data iletimi (GPRS filan) biraz sıkıntılı. Biraz ama çok değil, yani diğer sıkıntılarının yanında önemsiz bile sayılır ama bi sıkıntı var evet.

TEKZİP: Gene Avea genel merkezinden aradılar. Öncelikle data iletimi ile ilgili konuştuk. Maslak'ta filan sorun olmadığını ama Denizköşkler'de sıkıntı yaşadığımı belirttim. Bakacaklarmış ona da, AVEA'dan beklenmedik ataklar var şu ara, Yönetim mi değişti nedir. Epey ilgileniyorlar sorununuzu ilettiğinizde.

EKLEME: Teknik zımbırtı servisinden de aradılar. Avcılar bölgesinde zaten 3G ağı yükseltime çalışmaları varmış.  Sonra tekrar genel merkezden aradılar ya da arayan iki kişi de yanyanaydı bilmiyorum biri kapattı öteki aradı günahlarını almayayım cuma cuma. Sonra data paketi hediye etmek istediler, haftasonu denersiniz filan dediler. Yok dedim etik olmaz şimdi. Arkadaşlar yüzüme tükürdü enayi diye.

Beni parayla satın alamayacaksın AVEA, ama sunduğun hizmetle ruhumu satın alabilirsin bedenim zaten işine yaramaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder