18 Ekim 2009 Pazar

Burger King'in Esra Ceyda Açılımı

Burger King'in ateş seni çağırıyor sloganından vazgeçerek reklam filminde Esra Ceyda kardeşler'e yer vermesinin ardından Burger King'e attığım e-postaya verilen cevaptır.

E-postada özetle: Burger King'in kendine has bir tüketici kitlesinin olduğu, Esra ve Ceyda kardeşlerle bu seviyenin aşağıya çekildiği; eskiden ateş bizi çağırıyordu biz de geliyorduk artık _halkın tabiriyle_ iki salak bizi çağırıyorsa ve paramla bu iki kardeşle reklam filmi çekilecekse reklam kampanyası bitene kadar Burger King'e uğramayacağım gibilerinden şeyler karalamıştım...


Değerli Sinan bey,

Öncelikle öneri ve şikâyetlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Yeni kampanyamız “Bütün Dünya Anladı” gerek gramaj gerekse lezzet ve doyuruculuk bakımından zengin ürünlerimizi ekonomik ve gerçek fiyatlarla lezzet severlerle buluşturma amaçlı düzenlenmiş bir kampanyadır. Reklam filmi senaryomuz, tüketicinin dikkatini bu noktaya çekebilmek amaçlı yazılmıştır. Amaç, hikâyemizin karakterlerinin bile bu kampanyanın sağladığı fiyat avantajını anladığını belirterek, kampanyamızın tüketicilere sunduğu ekonomik fiyatı vurgulamaktır.

Reklam filmimizde rol alan iki bayan oyuncumuz Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin canlandırdığı karakterler, bizim veya rakiplerimizin müşterilerini asla temsil etmemekle beraber oyuncularımız senaryonun kurgusu gereğince karakter canlandırması yapmaktadırlar. Kendileri markamızın temsilcisi veya sözcüsü değil, kampanya reklam filmimizde rol alan oyunculardır.

Öneri ve şikâyetlerinizin kendimizi geliştirebilmemiz ve size daima en iyisini sunabilmemiz açısından bizim için çok değerli olduğunu bildirir, her türlü fikriniz için bizimle iletişimde olmaya devam etmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Burger King Müşteri Hizmetleri

___________

Tam bir esnaf ayağı açıklaması olmuş...

http://okunak.blogspot.com

2 yorum:

  1. sen beni güldürdün, Allah'ta seni güldürsün komşum.. harikasın :)

    YanıtlaSil
  2. cevabını almışsın fazla konuşma demiş sana kısaca bu mesajı yazman bile onları mutlu etmiştir bir şey çok konuşuluyosa gerek iyi gerek kötü tartışılıyorsa iyimi olmuş kötümü olmuş diye o iş başarı konusunda olayı bitirmiş demektir. bu reklam içinde tek söylemek gereken şey işte budur süperrrrrötesiii... kızlar muhteşem senaryo muhteşem çok iyi oynamışlar reklam muhteşem burger king muhteşemmmm

    YanıtlaSil